2014. október 15., szerda

1 évad "100 tagú cigány zenekar"Emily szemszöge

   Reggel arra ébredtem, hogy az eső kopogtat az ablakon.Kinyitottam a szemem, oldalra fordultam és láttam, hogy Harry  édesen szuszog mellettem.Meg néztem gyorsan, hogy mennyi az idő- 4:24 -tök jó!Hamarabb fel kelek a kelleténél. Nagy nehezen ki kecmeregtem az ágyból-óvatosan, hogy Harryt fel ne keltsem-össze szedtem a ruháimat amiben ma menni fogok és a fürdőbe igyekeztem. 20 perc alatt el intéztem a dolgaimat a fürdőben majd a konyhába indultam  reggelizni, csodák csodájára Niall már lent volt.


   --- Szia.-dünnyögtem álmosan.- Hát te?
   ---Szia, nem tudtam aludni, meg éhes is voltam.
   ---Ez nem meglepő. Mit eszel?
   ---Hát amit főztél már el fogyott, úgyhogy szendvicset.
   ---Niall, azt ne mond, hogy annyi mindent meg bírtál enni reggelire.
   ---Hát...izé...ömmm-hebegett és a tarkóját vakargatta.
   ---Hihetetlen vagy.-nevettem fel.-Hogy képes valaki ennyit enni?
   ---Hát így.-tárta szét a karját aztán meg fogta a szendvicsét és bele harapott.-Látod? Nem nehéz. Próbáld ki.
   ---Oké.-nevettem fel. Készítettem magamnak és pár szelet nutellás kenyeret és le telepedtem a kanapéra és be kapcsoltam az MTV-t, a zene csatornát. Nagyon tudok időzíteni, pont a fiúk új klippje ment a "Best song ever" Niall is ki jött, le ült mellém és halkan együtt énekeltük a szöveget.Mikor vége lett épp el akartam kapcsolni, de el kezdődött az egyik interjújuk ezért  itt maradtam. Figyelmesen hallgattam-ezek a fiúk elképesztőek, annyi marhaságot össze tudnak hordani, hogy az már fáj, szó szerint, fáj a hasam a sok nevetéstől. Aztán mutattak egy képsorozatot, ez tegnap volt mikor a két fiúval voltam hülyülni.


                "Harry Styles barátnője Emily Smith eléggé össze melegedett a One Direction másik
                szívtiprójával Zayn Malikkal. Tegnapi nap folyamán ezeket a képeket készítették ró-
                 luk és még egy másik fiúról, tudomásunk szerint Laslie Varga-ról, hogy London ut-                               cáin, hogy Emily Zayn hátán csücsül és nagyon el vannak. Vajon mit szól ehhez 
                 Harry vagy éppenséggel Perrie? Maradjatok velünk és mindenre fény derül!!!"-mondta a müsorvezető.
   

  Azt hittem szét pukkanok az idegtől. Niall magához húzott és meg ölelt.
   ---Ezt meg mutassuk Harry-nek és Zaynnek is.-motyogta Niall.
   ---Hogyan?
   ---Fel vettem a telefonra és ne izgulj Paul mindent el intéz, nem kell idegeskedni.-nyugtatott-Amúgy is megyünk Manchastar-be ne legyél már búskomor. Légyszííííííííí.-könyörgött kiskutya szemekkel.
   ---Ne nézz így.-parancsoltam rá.
   ---Hogy?-értetlenkedett és még jobban ki meresztette a szemeit.
   ---Nem ér a kiskutya szemeket bevetni Horan.-löktem meg a vállát.-Tudod hogy annak sosem tudok ellen állni.
   ---Tudoooom, azért csinálom.-mosolygott.
   ---Na most ezért kapsz.-ahogy ezt a pár szót ki mondtam, rávetettem magam és ott csikiztem ahol értem, mert nagyon csikis és nem szereti ha csikizik. Már vagy egy órája kergetőztünk mikor Sandy is le ért. Gyorsan meg reggelizett és indultunk is. El vettem Harry Range Rover kulcsát és gyorsan elhagytuk a "tett helyét"-mivel Harry biztosan ki fog bukni a kocsi miatt, mert ez a kedvence-de neeeem érdekel, most nem. Az út vidáman telt, én vezettem, Sandy ült az anyós ülésen Niall pedig hátul.A rádió tökig felhúzva, mi pedig ordítottuk a számokat amiket ismertünk. Az egyedüli ember ebben a kocsiban akinek hangja is van az Niall. Szóval mi el neveztük magunkat a "100 tagú cigány zenekarnak", nem baj hogy hárman vagyunk összesen, de nekünk akkor is 100 tagú lesz. Mikor meg érkeztünk az eső már meg állt így nyugodtan tudtunk sétálni. Sok mindent be jártunk a városban és hamar rá találtunk a legnagyobb plázára.  Már órák óta járkálunk de még csak Niallnek vettünk egy pár cipőt de nekünk semmi sem tetszett. Már úgy volt hogy fel adjuk, mikor megláttam egy cipőt és rögtön "bele szerettem". Semmi magas sarok, egy egyszerű sportcipő, de  nagyon szép színü és kényelmes így meg is vettem. Sandy is vett egy ugyan ilyet és három pár cipővel ültünk be egy MC Donald'sba. Le adtuk a rendelést és gyorsan el is pusztítottuk a kaját amit ki hoztak. Fél háromkor  el indultunk a stadion felé mert féltem hogy el késünk-pedig tíz percnyi autó út-mikor oda értünk kerestem egy parkoló helyet és a lelátón el foglaltuk a helyünket. Nagy őrjöngések közepette meg nyerte a Manchastar a meccset így mi nagy boldogan indultunk vissza a Mc Donald'sba mivel Niall éhes volt. Mire meg ettük a rendelt kaját már hét óra volt ezért jobbnak láttuk haza indulni. A háróm órás utat haza fele is végig hülyültük.Niall szemszöge


   Reggel nem tudtam aludni mert éhes voltam így le mentem, meg reggelizni. Az egész hűtőt felfaltam és még mást is, mikor Emily jött le "teljes harci díszben"-ahogy Sandy mondaná- megreggeliztünk és le ültünk TV-ni.Emily kicsit felhúzta magát hogy össze hozták Zaynel, de megnyugtattam. Nagyon sokat kergetőztünk de végül le jött Sandy és elég hamar el is indultunk. Ezen a napon nagyon jól éreztem magam, nem gondoltam volna, hogy a lányokkal ilyen jó focit nézni, de egy biztos-jobb mint Harryvel- az estére már ki fáradtunk, de azért a haza utat is végig hülyültük.Harry szemszöge   Reggel mikor fel keltem Emily már nem volt itthon. Kikászálódtam az ágyból, össze szedtem a cucccaimat és a fürdőbe indultam.  A szokásos procedúra után úgy döntöttem le megyek reggelizni mert már fél nyolc volt. A konyhában még senki sem volt, de a hűtő kongott, annyira üres volt. Elő vettem a szekrényből a nutellát és kentem egy pár szelet kenyeret. Mikor végeztem kereken nyolc óra volt ezért úgy döntöttem fel keltem Liamet. Felszaladtam a lépcsőn, Sandy szobája előtt meg álltam, bekopogtam, majd egy "szabad" után be is nyitottam.
   ---Szia.-motyogott álmosan Liam.
   ---Szia. Azért jöttem, hogy fel keltselek mert kilenckor találkozónk van.
   ---Ú, basszus.-ugrott ki az ágyból és be szaladt a fürdőbe. Na ez is ritka, Liam "káromkodott"! Míg ő elkészült én le mentem  össze szedtem egy pár dolgot, Varjut is fel akartam kelteni, de ő már lent volt mire le mentem Liamtől. Gyorsan telefonáltam Louisnak és Zaynnek, hogy ott találkozunk és mikor mindenki el készült ki indultunk de volt egy kis bökkenő.
   ---Ó, hogy az a....-majdnem csúnyát mondtam, de le nyugodtam, mivel tudtam, hogy csak Emily lehetett.
   ---Mi az?-értetlenkedett Liam.
   ---Emily el vitte a Rangemet.-háborogtam.
   ---Az a kedvence, mit gondoltál, hogy majd el megy az Audival?-nevetett Liam.
   ---Lássuk be igaza van.-nevetett Varju.
   ---Igaz. Mindegy, ha haza jön számolunk. Gyertek.-ki mentünk be ültünk az Audiba és a házhoz vettük az irányt.Mikor oda értünk Zayn és Perrie ott voltak, ahogy az ingatlan ügynök is. Be mentünk elszámoltunk  az összeggel és vártuk a bútorszállítókat és Louisékat. Valahogy nagyon pontosan egyszerre érkeztek meg a várt személyek,így neki is kezdtünk a pakolásnak.
   ---Louis azt nem oda.-kiabált Liam- Nem látod? Ez fehér az pedig piros, szóval az nem oda való.
   ---Jól van na.  Akkor most mi hova való? Már teljesen össze zavarodtam.
   ---A piros és fekete alapok a konyha bútor, a fehér a háló butor, a kék a Silardé a natúr pedig a nappaliba. A vendég szobába pedig egy tiszta fekete megy, de azok még nincsenek ki bontva.-tályékoztattam.
    ---Oké, értem.-motyogta.
  Már készen voltunk a konyha bútorral és a háló bútorral dél után kettőre. Maradt a gyerek szobáé és a nappali, vendég szoba.Addig ügyködtünk hogy hat órára azokkal is készen lettünk. El és Perrie a függönyöket, képeket rakták meg hasonlókat. A konyhában én pakoltam, úgy ahogy nekünk van otthon mert Emily rendezte át magának a dolgokat. Azt mondta neki úgy kényelmesebb mert olyan mint az ukrajnai házukban és ő már ezt meg szokta.Ezért is gondoltam, hogy majd az anyukájának is könnyebb lesz így. Jut eszembe. Már munkát is találtam a szüleinek. És igen Taxi társaságban. Azt mondták, hogy ők nagyon szeretnek vezetni ezért gondoltam meg érdeklődöm és fel is vették őket, azt mondták lassacskán majd meg tanulják az útvonalakat, utcákat.Katie már előre el küldte az önélt rajzokat így már most munkásoknak számítanak, de nem kell rögtön munkába állniuk.
   Az egész házat be rendeztük, be pakoltuk a ruhákat, dísz tárgyakat meg a hasonló dolgokat hét órára.A többiekkel meg beszéltem, hogy jöjjenek át hozzánk és majd ott meg várjuk Emilyéket.
  Mire ők haza értek tíz óra volt.Mindenki nagyon el fáradt egész nap, de meg várták őket és ez nagyon aranyos volt tőlük.
   ---Na milyen volt?-kérdeztem Emilyt és hátulról meg öleltem.
   ---Szuper. A mi csapatunk nyert, az úton nagyon sokat hülyültünk és képzeld. Vettem egy egész cipőt.-mosolygott.
   ---Nem csak egy felet?-ugratta Louis.
   ---Nem, egy egészet de másat semmit nem vettünk mert nem találtunk semmit az egész plázában, ugye Sandy?
   ---Ugye. Azt hittem fel robbanok mert semmi nem volt az ízlésemnek meg felelő így én is vettem egy pár olyan cipőt mint Emily de csak ennyi.-morcoskodott.
   ---Én is vettem egyet.-újságolta Niall.
   ---Ugyan olyat?-Zayn.
   ---Dehogy te dili, én férfi cipőt vettem.
   ---Még egyet.-rázta a fejét Louis.
   ---Ja igen, a kocsiért még számolunk.-figyelmeztettem Emilyt.
   ---Számoljunk.-mosolyodott el.-1,2,3,4...-hát persze hogy ezt is el hülyéskedi- 20,21,...meddig számoljak még? Elfáradtam.-mosolygott.
   ---Szerintem elég lesz.-fogta a fejét Zayn nevetve.
   ---Hála Istennek, már ilyenkor nem fog az agyam.
   ---Minek? Mikor fogott?-hülyült Sandy.
   ---Mondjuk mikor meg csináltam a diploma munkád, a dogáidat meg ehhez hasonlók.-öltött rá nyelvet Emily.
   ---Jó nem szóltam.-emelte fel védekezően a kezeit Sandy.
   ---Ő csinálta meg neked?-kérdezte Liam Sandytól.
   ---Ühm. Nekem nem volt hozzá kedvem és én nem értek ukránul szóval azt sem tudtam mit csináljak vele.-motyogott Sandy.
   ---Hogy-hogy nem tudsz ukránul?Ott nőttél fel nem?-kérdezte Niall.
   ---Igen, de nekem ugyan úgy mint Emilynek magyar az anyanyelvem így nem tudok ukránul mert magyar iskolába jártam és csak néha Emily hadovált nekem ukránul.Egy kicsi ragadt rám, de nem sok.-mosolyodott el.-Tudod te hányan élnek Beregszászban akik nem tudnak ukránul? Rengetegen. Ugye Emily?-nézett az említettre.
   ---Ja, a családom egy része sem tud.-mosolygott Emily.
   ---Hm. Ez érdekes. És angolul hogy tanultál meg?-kérdezte El.
   ---Ezt a nyelvet nagyon meg akartam tanulni mert tudtam hogy egyszer majd úgyis ott hagyom Ukrajnát és ide jövök és hát, mire meg tanultam már jöttem is.-mosolygott Sandy-Ja meg az ukrán nyelv nekem nem tetszik.
   ---Nekem sem.-húzta a száját Emily. Csakis azért tanultam meg mert vannak a rokonságban tiszta ukránok és velük is kellett valahogy beszélnem.
   ---Tényleg.-szólt Perrie.- A múltkor fel mentem a faceedre és láttam hogy két nagyon furcsa nyelven írtak neked és te válaszoltál is.
   --- Igen, azok az otthoni barátaim, ismerőseim és rokonaim.Csak írták , hogy jók a képek és hogy boldognak látszom, én meg írtam vissza hogy az is vagyok.-mosolygott Emily majd rám nézett és kaptam az arcomra egy puszit.  Olyan aranyos.
   ---Szerintem én is simán mondhatom, hogy boldog vagyok, a legjobb barátnőmmel élek aki már szinte a testvérem, a fogadott bátyámmal, a kedvenc bandám tagjaival és barátnőikkel és egyben legjobb barátaimmal, kell ennél több?-mosolygott Sandy is.
   ---Igeeen!-kiáltott fel Niall.
   ---És pedig?-kérdezte Varju.
   ---Kaja!
   ---Nem is te lettél volna.-motyogtam-Ja igen Emily, míg el nem felejtem, holnap van egy kis dolgom Paulal így el kell mennem itthonról de te is mész el itthonról.
   ---És hová is?
   ---Velünk vásárolni.-örvendezett El.- Akarok pár új cuccot venni és egy csajos napot tartani, ott lenne Sandy, Perrie, Te, Én és Dani.
   ---Dani?-húzta fel a szemöldökét Sandy.
   ---Igen mert most haza tudott jönni Amerikából és szeretne velünk lenni.-mosolygott Perrie.
   ---Hát ennek örülök.-ujjongott Emily.-Hol találkozunk?
   ---A nappaliban.-mosolygott Perrie.
   ---Igen a többiek is itt maradnak kicsim.-simítottam végig karján.
   ---Oké, de én  léptem aludni mert én hulla fáradt vagyok.-ásított Emily.
   ---Jó, menj csak, én még maradok egy kicsit ha nem gond.-néztem rá.
   ---Persze, nyugodtan. Na sziasztok, jó éjt.-adott egy puszit majd fel állt az ölemből.
   ---Várj Em,én is megyek.-pattant fel Sandy- Sziasztok jó éjt.-intett.
  Mikor a csajok fel mentek meg beszéltem a fiúkkal,hogy holnapra szerezzenek be mindent a kis össze jövetelünkhöz, a lányokkal pedig hogy tarsák fel sokáig Emilyt.  Még beszélgettünk úgy egy órát mikor Niallnek eszébe jutott valami. Elő vette a telefonját és a Zayn és Én  képünkbe nyomta azt.Zaynnel sokkos állapotban ültünk és azt sem tudtuk hogy mi van.
   ---Hogy lehetnek ennyire rohadékok?-háborodott fel Varju, amit teljesen meg is értettem.- miért hoznak le olyat ami nem igaz? én is ott voltam és biztos, hogy  nincs köztük semmi, azt észre vettem volna.-fogta a fejét.
   ---Igen én is tudom.-motyogtam idegesen és a hajamba túrtam.
   ---Harry ugye nem hiszel nekik?-kérdezte reménykedve Zayn-Nekem Em olyan mintha a húgom lenne, esküszöm nincs se....-de nem engedtem hogy be fejezze a hülyeségét ezért szorosan meg öleltem.
   ---Zayn! Tudom, hogy nincs semmi sem. Én sem vagyok hülye, meg vak, Emilyt mióta meg ismerted nem tekintettél rá másként, csak húgod ként. Én ezzel tisztában vagyok.
   ---Fiúk. Amúgy szóltam Paulnak és azt mondta mindent el intéz, csak gondoltam nektek is meg mutatom.-mosolygott Niall- Emiy is  ki akadt reggel nagyon, de sikerült le nyugtatnom. Szegény hajnali 5-kor azzal kezdi a reggelét, hogy ilyeneket hordanak össze róla. csóválta a fejét a szőkeség.
   ---Köszönjük Niall, mindent.-mosolyogtunk rá.
   ---Nincs mit, ez természetes. De szerintem én megyek és húzom a lóbőrt.-állt fel és az emelet felé indult.-Jó éjt srácok.
   ---Jó éjt.-köszöntünk mi is.
   ---Szerintem én is megyek.-álltam fel.
   ---Mi is.-álltak fel a többiek is és elköszöntünk egymástól majd mindenki ment a saját szobája felé.


Emily szemszöge    Mikor beértem a szobába, Sandy is be rontott és idegesen ült le az ágyra. El sem tudtam képzelni hogy mi baja lehet. Egy ideig hiába kérdeztem, hogy "Mi a baj?", semmi válasz. Dúl-fúl de el mondani luxus. Mikor már meg ráncigáltam, hogy mondja már el, hogy mi a baja el kezdte lökni a sódert, hogy ő nem akar holnap vásárolni jönni. Mint később ki derült, Dani-ről volt szó, mert nem akart Liam ex-e mellette sétálgatni. Meg nyugtattam, hogy Dani tud a dologról és hogy már neki is van barátja szóval ne parázzon. Nagy nehezen el fogadta a sorsát és a saját szobájába kullogott. Én gyorsan el végeztem a teendőimet le fekvés előtt. majd ágyba bújtam és mély álomba merültem.
   Reggel mikor felkeltem egy könyök volt a számban(?), szó szerint, Nem értettem hogy mi van ezért ki nyitottam a szemem és meg győződtem róla hogy El könyöke csücsül a számban, Sandy feje a lábam közt(?)-furcsa- Perrie pedig El hátán ül(?). Elkiáltottam magam, szerettem volna komoly lenni de nem sikerült mivel elnevettem a végét.-10 percet kaptam arra hogy elkészüljek, be lökdöstek a fürdőbe, majd a ruháimat is be dobálták (?) utánam.
   Mikor le mentem a föld szintre csak a lányok voltak lenn, mert  a fiúkat Harry el küldte be vásárolni, mert üres a hűtő. A reggelit pedig majd a plázában intézzük szóval így el indultunk. Harry nem hagyta nekem itt a Ranget szóval az Audival mentünk.
   Ahogy ki szálltunk az autóból el kezdtük a hülyülést, én Sandy hátán ültem, El pedig Perrieén és így sétáltunk be a plázába. Dani csak egy óra múlva fog ide érni, így mi elindultunk keresni egy kajáldát. Mikor megálltunk leugrottam Sandy hátáról, de elég rosszul tettem mert rögtön el taknyoltam. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉSS Igen, már itt is hozom a formám. Az egész napot szinte végig járkáltuk, moziztunk és voltunk a Hide parkban is.Sandynak telefonáltak így el kellett mennie, de mi 4-en folytattuk a barangolást. Igen, 4-en mivel Dani is meg érkezett köreinkbe, és egész jól ki jöttek Sandyval.Hála az égnek! Nem szerettem volna két tűz között vergődni.  Harry szemszöge


  Igen, megint le ráztam Emilyt, de még volt egy elintézni való a ház körül. Az Emily szobáját magam szerettem volna be rendezni. Mire készen lettem már volt dél után 5 óra is. De elégedett voltam magammal. Már csak az kell hogy neki is tetszen. Fel hívtam Sandyt hogy jöjjön ide. Fél óra múlva meg is érkezett, meg beszéltük a részleteke, hogy holnap hánykor menjek a reotérre, és hogy kihez kell mennem.Kerestem egy képet Emily képei között a szüleiről és vártam, hogy haza érjen-mert már mi is haza mentünk Sandyval.
   Mikor haza ért-egyedül- hulla fáradt volt így gyorsan le zuhanyoztunk- együtt- és el tettük magunkat más napra. Egy nagyon fontos napra!!!!

      


  Sziasztok, meg hoztam az új részt ami az első fejezetben az utolsó. Szeretném meg köszönni hogy ittt vagytok még velem és olvassátok a kissé( na jó lehet nagyon) elcsépelt irományomat. Na de optimistának is kell lenni szóval szerintem ez a rész nem lett annyira rossz. Kiss Angi. 
                                          Feliratkozókat kérek. Légyszííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :) :) :P :D


Nincsenek megjegyzések: